Vernieuwd concept: haal meer uit het digitale OPEN-platform 

Dit jaar organiseren wij de vierde editie van OPEN, de eerste keer in digitale vorm. Ook tijdens deze digitale OPEN 2021 staat interactie nog altijd centraal, delen we nieuwe (onderzoeks)resultaten en inzichten en breiden we het aantal betrokken deelnemers vanuit verschillende invalshoeken uit. Een editie als nooit tevoren, want het nieuwe online OPEN-platform biedt kansen om zelf meer uit de sessies te halen. Door jouw visie te delen tijdens de centrale gesprekken, na de sessie verder te praten met interessante sprekers en deelnemers en nieuwe contacten aan te trekken.
 
Er staan komende maanden vier verschillende thema’s centraal die de maatschappij, onze partners en ons dagelijks bezighouden: klimaatverandering, gezondheid, verpakkingen en diversiteit & inclusiviteit. Deze sessies worden verspreid over het voorjaar van 2021 georganiseerd. Het volledige programma vind je hier
 
Wij heten je van harte welkom tijdens de eerste digitale editie van OPEN om samen het gesprek aan te gaan, elkaar te inspireren en vooruit te kijken.